post-title Campanya “Fem comerç local”

Campanya “Fem comerç local”

Campanya “Fem comerç local”

Campanya “Fem comerç local”

Els nostres comerços i empreses de serveis aniran plens d'”A l’Espluga fem comerç local”!

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha presentat, des de les regidories de Comerç i Promoció Econòmica i conjuntament amb la Unió de Botiguers de l’Espluga, una campanya per posar en valor el comerç local al municipi. Amb l’eslògan “Fem comerç local” s’ha treballat una proposta directa, que posa cara a un conjunt representatiu de comerciants del municipi. Posant en valor a les persones treballadores d’aquest sector, que durant la crisi de la Covid-19 ha estat clau per a la vida diària al municipi.

El material de la campanya es basa en cartells de petit i gran format que es penjaran al municipi i als comerços. Així com també la publicació d’un vídeo on hi apareixen els botiguers, que interpel·len directament als veïns de l’Espluga amb una combinació d’un missatge en positiu, que convida a fer comerç local.

A l’acte de presentació de la campanya hi ha assistit el regidor de Comerç de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, Enric Mercadé i la Albert Amigó, president de la Unió de Botiguers de l’Espluga. En un treball conjunt l’Ajuntament i la Unió de Botiguers han presentat aquesta iniciativa.