post-title 4a edició de la Fira de la Cervesa Artesana i dels elaboradors locals

4a edició de la Fira de la Cervesa Artesana i dels elaboradors locals

4a edició de la Fira de la Cervesa Artesana i dels elaboradors locals

4a edició de la Fira de la Cervesa Artesana i dels elaboradors locals

Des de la regidoria de comerç, cultura i festes de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, juntament amb els elaboradors locals i les cerveseries del territori, s’ha organitzat la 4a edició de la Fira de la Cervesa Artesana i dels elaboradors locals de l’Espluga de Francolí, que aquest any no compta amb el recinte firal, per prevenció davant la situació sanitària actual derivada de la Covid-19.

Des de l’organització s’han valorat diverses opcions i finalment s’ha optat per fer una proposta d’acció comercial de venda directa, en la que es fa partícips als comerços locals i cervesers del territori, i que va adreçada als consumidors locals. Aquesta acció es perllongarà durant tot el mes d’octubre en un format d’oferta comercial. Així doncs, com a alternativa s’ha dissenyat una oferta comercial que permetrà adquirir productes locals singulars a de cada elaborador, cervesa artesana del territori i un got de tast de regal.

Aquesta oferta es comercialitza als establiments participants a l’edició d’enguany, que són un total de nou comerços locals; Carnisseria Cal Mariquinyo, Forn de Pa – Cal Tullet, Cansaladeria Cal Pagès, Pastisseria-Cafeteria Ferrer, Pastisseria Farré Gamell, Pastisseria Cobo, Glòria Xarcuters, Forn de la Vila i Cots Artesans. Pel que fa a les cerveses artesanes participants ha participen; Cerveseria Boixets, Cerveseria Segarreta, Cerveseria les Clandestines i Cerveses de Ponent. Aquesta oferta inclou el got de la Fira de la Cervesa (fins a esgotar existències), dues cerveses artesanes i un dels productes singulars que ofereixen els establiments. Es podran adquirir durant tot el mes d’octubre, de dijous a diumenge , pel preu de 10 € als comerços participants.

Per altra banda, també s’ha apostat per programar tres concerts, en un format marcat per la normativa vigent, i que es duran a terme en espais a l’aire lliure i al Teatre del Casal. El primer tindrà un format itinerant pels carrers comercials, en un format a l’aire lliure i en el que no serà possible seguir al grup musical, evitant així aglomeracions. Aquest serà el dissabte 10 d’octubre a càrrec de Dixthree, una formació que ens transportarà a la música de Nova Orleans.
Divendres dia 16 d’octubre el Teatre del Casal de l’Espluga de Francolí acollirà la segona actuació amb Bóssalo, una proposta amb peces de bossa nova. El dia 30 d’octubre serà el torn del grup de versions Mood, un grup de versions per a tots els públics. Aquests concerts seran gratuïts i amb aforament limitat, serà necessari fer inscripció prèvia i complir amb les mesures de prevenció estipulades per l’organització i les de caràcter general. Les inscripcions s’obriran a partir del 5 d’octubre a través d’una plataforma digital.