post-title La Unió de Botiguers i Empreses de l’Espluga inicia la campanya de Nadal amb 700 regals per repartir

La Unió de Botiguers i Empreses de l’Espluga inicia la campanya de Nadal amb 700 regals per repartir

La Unió de Botiguers i Empreses de l’Espluga inicia la campanya de Nadal amb 700 regals per repartir

La Unió de Botiguers i Empreses de l’Espluga inicia la campanya de Nadal amb 700 regals per repartir

La Unió de Botiguers i Empreses de l’Espluga (UBE) inicia la campanya de Nadal, “Per Nadal a l’Espluga, comerç local” dinamitzant un any més la compra als establiments comercials del municipi. Un Nadal més complicat que els anteriors degut a la pandèmia de la COVID-19 i que fa que el conjunt d’associats necessitin, més que mai, el suport dels seus convilatans.

Aquest matí, la UBE i la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, han presentat la campanya per aquestes festes, a la sala polivalent de l’Antic Hospital. Un total de 35 comerços i empreses hi participen i es repartiran un total de 700 obsequis.

Amb l’èxit de l’any passat, la UBE segueix amb el joc del tipus amic invisible i cada establiment tindrà al seu comerç un arbre de Nadal amb targetes penjades. Cada client en podrà agafar una i hi podrà trobar bons desitjos per aquestes festes o un premi que haurà de recollir en un altre comerç de l’Espluga. El premi, que recollirà a la botiga que li toqui, podrà ser un regal propi de l’establiment o vals de descompte. Tal com ha explicat el president de la Unió de Botiguers de l’Espluga, Albert Amigó, “la campanya pretén aconseguir una rotació dels clients per tots els establiments de la UBE i premiar a tots aquells veïns i amics de l’Espluga que compren al comerç local”. El regidor de Comerç de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, Enric Mercadé ha destacat l’esforç que s’està fent tant des de la UBE com des de la regidoria per dur a terme accions de dinamització comercial en el context actual. Des de la regidoria, actualment també s’està impulsant l’estudi d’anàlisi de la situació del comerç i empreses locals, propostes de reactivació i cens dels locals d’activitats econòmiques. A més, enguany també s’ha dissenyat la campanya “Fem comerç local” i l’Espluga s’ha sumat per primera vegada al projecte “Barris antics, Compra i guanya”.

D’altra banda, les diferents botigues de la UBE tindran elements comuns d’il·luminació nadalenca en els seus aparadors i, el dia 29 de desembre, hi haurà animació musical pels carrers del centre per incentivar i animar les compres. Els espluguins i espluguines podran gaudir de l’espectacle itinerant anomenat “Les històries de Nadal, cançons, rondalles i jocs temàtics” des de les 11h fins les 13h del migdia.
La Unió de Botiguers i Empreses de l’Espluga ha creat aquesta campanya “Per Nadal a l’Espluga, comerç local” treballant de manera coordinada i comptant amb el suport de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí.