standard-title Avís Legal

Avís Legal

La present pàgina web (ESPLUGACOMERCIAL.CAT) és propietat de Unio de Botiguers L’Espluga de Francolí, amb domicili a Pl. de la Vila, 1 – 43440 – L’Espluga de Francolí

Condicions d’ús

ESPLUGACOMERCIAL.CAT no assumeix cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació apareguda a la present pàgina web. Tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen a les seves pàgines d’Internet.

La web de ESPLUGACOMERCIAL.CAT pot contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que ESPLUGACOMERCIAL.CAT no pot controlar. Pel que ESPLUGACOMERCIAL.CAT no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de ESPLUGACOMERCIAL.CAT o els seus llicenciadors. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el seu consentiment exprés.

Protecció de dades

En els supòsits en els quals per accedir a alguna de les pàgines o serveis de ESPLUGACOMERCIAL.CAT sigui necessària la recollida de dades de caràcter personal, s’informa que els mateixos podran ser incorporats a un fitxer informatitzat propietat d’aquesta companyia i seran tractats de conformitat amb l’establert en la normativa vigent relativa a la Protecció de Dades de Caràcter Personal. El client consent a ESPLUGACOMERCIAL.CAT expressament, pel lliurament dels mateixos, al fet que els incorpori a un fitxer informatitzat de la seva propietat amb la finalitat de gestionar la relació de clients, i la millor prestació del servei.

En cap cas aquestes dades seran objecte de tractament o de cessió a tercers, si no és amb el consentiment inequívoc de l’afectat, o en els supòsits previstos en la reglamentació actual de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

L’afectat podrà, en qualsevol moment, exercitar els drets d’accés a aquestes dades, rectificació, cancel·lació i oposició a ubespluga@gmail.com o a Unio de Botiguers L’Espluga de Francolí, Pl. de la Vila, 1 – 43440 – L’Espluga de Francolí.