standard-title Com publicar a l’eBando Comercial de l’Espluga de Francolí? Coneix les condicions d'ús del canal i el preus de l'eBando Comercial de l'Espluga de Francolí. En aquest apartat trobaràs tota la informació de l'eBando Comercial de l'Espluga de Francolí i l'enllaç als formularis per poder demanar la publicació.

Com publicar a l’eBando Comercial de l’Espluga de Francolí?

Coneix les condicions d'ús del canal i el preus de l'eBando Comercial de l'Espluga de Francolí. En aquest apartat trobaràs tota la informació de l'eBando Comercial de l'Espluga de Francolí i l'enllaç als formularis per poder demanar la publicació.

Condicions d’ús per comerços i empreses:

• No es publicaran ofertes, promocions o informacions amb missatges ofensius. Tampoc missatges o anuncis que continguin textos i imatges discriminatòries per raó de gènere, orientació sexual, sexista, velicista, racista, xenòfoba, vulnerabilitat social o econòmica.

• Els preus per a les publicacions els determina l’entitat, segons acord de junta, aquests seran revisats anualment.

• Els preus per publicació són per aquest any 2021 (tots els bans tindran una durada de 7 dies naturals a partir de la seva publicació i no es contempla el pregó a la veu pública):

Empresa sòcia de la UBEE: 2,92 € (IVA no inclòs, 3,53 € amb IVA). L’empresa sòcia gaudirà de 3 publicacions anuals i les publicacions d’interès comercial (canvis d’horari, tancament per vacances…) sense cost. En el cas d’obertura de nova empresa, la primera publicació serà sense cost.

Empresa NO sòcia de la UBEE i amb domicil·li fiscal a l’Espluga de Francolí: 5,83 € (IVA no inclòs, 7,05 € amb IVA)

Empresa NO sòcia de la UBEE i SENSE domicili fiscal a l’Espluga de Francolí: 8,00 € (IVA no inclòs, 9,68 € amb IVA)

• La facturació es realitzarà dins dels últims 10 dies de cada trimestre fiscal. Les empreses no sòcies de la UBEE disposaran d’un enllaç on hauran de facilitar les dades fiscals al formulari per poder fer efectiva la publicació del ban.

• Es publicaran només 6 bans diaris. S’emetran per ordre d’arribada.

Aquest servei contempla l’emissió dels missatges al “Butlletí Comercial a l’EFMR”.

• La gestió del canal comercial de l’Espluga és desenvolupa de forma voluntària per membres de la junta de la Unió de Botiguers de l’Espluga de Francolí, amb el suport de la regidoria de comerç i els tècnics de l’àrea de comerç i promoció econòmica de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí.

• S’hi poden anunciar empreses que formen part de l’associació de la Unió de Botiguers de l’Espluga de Francolí així com empreses que no en formen part, siguin o no del municipi. *Es recorda que en el cas de no ser sòcia de la UBEE és obligatori l’emplenament de les dades fiscals al final del formulari.

L’emplenament del formulari i publicació del ban implica l’acceptació de les condicions

Accés al formulari

L’enllaç s’obrirà en una pestanya nova